Tips

Op deze pagina vindt u een aantal tips waarmee u makkelijker of sneller online geld kunt verdienen.

Rotator
Wanneer u linkspellen promoot is het aan te raden een rotator te gebruiken, op deze manier hoeft u slechts één link te promoten en vindt u op de rotatorsite statistieken van het aantal kliks per link. Klik hier voor de rotator van Makicom.

Emails
Spaarprogramma's sturen betaalde mails, het nadeel hiervan is dat wanneer u veel spaarprogramma's heeft u ook enorm veel mails ontvangt. Het is vaak makkelijker om hiervoor een apart e-mailadres te gebruiken. Wanneer u werkt met een e-mailprogramma zoals bijvoorbeeld Outlook kunt u ook regels maken, dit is erg handig wanneer u veel e-mails krijgt. U kunt bijvoorbeeld een map maken puntenmails en een regel toevoegen binnen outlook dat alle puntenmails hiernaartoe gaan.

Overig
Wanneer u geld wilt verdienen raden wij u aan hier geduld mee te hebben, u zal met het aanmelden bij de diverse spaarprogramma's niet binnen een maand rijk zijn. Heel sterk afhankelijk van uw inkomsten is uw eigen inbreng hierbij. Wanneer u veel tijd/energie steekt in het aanmelden van diverse spaarprogramma's en het actief promoten van referrals zult u uiteraard meer verdienen.

Heeft u naast deze tips zelf ook een tip? Neem dan even contact met ons op.